Tóth Károly a Barátok köztben

A népszerű magyarországi napi sorozat, a Barátok közt Simonja szerepében láthatják a tévénézők október 10-e óta Tóth Károly felvidéki színművészt.

KARCSI-2

Sorozatbeli karakteréről Tóth Károly azt nyilatkozta, hogy Simon a titokzatos idegen, egy rendkívül spontán, laza és tiszta szívű ember, amolyan jó gyerek. „Élvezi az életet, sportol, motorozik, de idővel egyre több minden derül ki róla… Az írók beletrafáltak, ugyanis én is valahogy így jellemezném magam – ismerte be. – Az első forgatási napom szuperül telt. Nem volt sok tapasztalatom a filmezés terén, de a stáb összes tagja türelemmel kezelte ezt, ami pozitív löketet adott az önbizalmamnak. A nap végére úgy éreztem, mintha évek óta együtt dolgoznánk.“ A színész úgy tudja, hosszú távon számolnak a sorozatban a figurájával. A napi sorozat adta népszerűségre saját bevallása szerint nincs felkészülve. „Azt hiszem, nem is nagyon lehet ilyesmire felkészülni. Bedobnak majd a mély vízbe, aztán kiderül, hogy tudok-e úszni“ – fogalmazott.

KARCSI-3

Bár az idén nem tudott új színházi bemutatót vállalni, a jövőben igyekezni fog egyensúlyban tartani színházi és tévés munkáit. Eddigi szerepeit, a Barrabás B. Barrabás, a gengszter és a Révész kettős szerepét A padlás című musicalben, valamint a Kabaré című musical Konferansziéját viszi tovább a Jókai Színházban. Azt is elárulta, meghívja majd a Barátok közt néhány szereplőjét valamelyik komáromi előadásra.

(jsz)
Fotó: RTL Klub

Top