Hatalmas ketrecharc show volt Komáromban„Cage Fighting Komárno 2” címmel rendezték meg az utóbbi idők egyik legszínvonalasabb komáromi sportrendezvényét 2017. április 21-én! A nézők 11 párosítást láthattak, a versenyzők amatőr és profi MMA szabályrendszerben is harcoltak.

Boráros KO-zott!

A főmeccset Boráros Gábor vívta az ausztriai Pascal Kloser ellen. Boráros a meccs legelejétől kezdve összeszedetten és pontosan dolgozott, magabiztosan és technikásan ment bele az ütésváltásokba, a kombinációk végét pedig térdesekkel próbálta zárni. Ez jó elgondolásnak bizonyult, mivel az egyik ilyen testre irányzott térdrúgás bordán találta Klosert, aki azonnal le is ment. Boráros ekkor rárontott, de a bíró közbelépett, a vásárúti harcos így újabb győzelmet tudhat magáénak!

ketrecharc1

Az esemény szervezői igazán kitettek magukért! Új és nagyobb ketreccel rukkoltak elő, valamint több fény és hangtechnika állt a rendelkezésükre. A gálán nemzetközi szintű harcosok mutatták be tudásukat, és idén már magyar nyelvű műsorvezető is volt Tóth Károly személyében, aki a komáromi Jókai Színház színművésze!

ketrecharc2

Nem véletlen tehát, hogy a városi sportcsarnok csordulásig megtelt, a színvonalas show-ra összesen 1300-an váltottak jegyet. A szervezők (Veselý Tamás, Farkas Péter és a Wolf Fight Club) mellett a nézők is elégedettek lehettek!

(Forgács Attila/Delta)

Top