physics homework help online free law essay writing essay honesty is the best policy custome papers online college homework help

Hatalmas ketrecharc show volt Komáromban

„Cage Fighting Komárno 2” címmel rendezték meg az utóbbi idők egyik legszínvonalasabb komáromi sportrendezvényét 2017. április 21-én! A nézők 11 párosítást láthattak, a versenyzők amatőr és profi MMA szabályrendszerben is harcoltak.

Boráros KO-zott!

A főmeccset Boráros Gábor vívta az ausztriai Pascal Kloser ellen. Boráros a meccs legelejétől kezdve összeszedetten és pontosan dolgozott, magabiztosan és technikásan ment bele az ütésváltásokba, a kombinációk végét pedig térdesekkel próbálta zárni. Ez jó elgondolásnak bizonyult, mivel az egyik ilyen testre irányzott térdrúgás bordán találta Klosert, aki azonnal le is ment. Boráros ekkor rárontott, de a bíró közbelépett, a vásárúti harcos így újabb győzelmet tudhat magáénak!

ketrecharc1

Az esemény szervezői igazán kitettek magukért! Új és nagyobb ketreccel rukkoltak elő, valamint több fény és hangtechnika állt a rendelkezésükre. A gálán nemzetközi szintű harcosok mutatták be tudásukat, és idén már magyar nyelvű műsorvezető is volt Tóth Károly személyében, aki a komáromi Jókai Színház színművésze!

ketrecharc2

Nem véletlen tehát, hogy a városi sportcsarnok csordulásig megtelt, a színvonalas show-ra összesen 1300-an váltottak jegyet. A szervezők (Veselý Tamás, Farkas Péter és a Wolf Fight Club) mellett a nézők is elégedettek lehettek!

(Forgács Attila/Delta)

Top