Aranyosmarótra költözik a KFCAmíg nem készül el az új stadion, Aranyosmaróton játssza majd hazai első ligás mérkőzéseit a KFC Komárom felnőtt férficsapata az élvonalban – tudtuk meg Baráth György klubelnöktől.

Mint ismert, eredetileg Nyitra, Dunaszerdahely és Aranyosmarót volt a három lehetséges helyszín. Egy ideig úgy tűnt, hogy a nyitrai stadion lehet a befutó, ám mivel néhány adminisztrációs akadályt nem sikerült elhárítani, ráadásul a nyitrai klubnak tartozása van a szlovák szövetség felé, a KFC vezetésének más helyszín után kellett néznie.

„Tulajdonképpen a három lehetséges helyszín mindegyikével párhuzamosan egyeztettünk. Mivel Dunaszerdahelyről nemigen kaptunk választ, Aranyosmaróton azonban minden nagyon simán ment, ez utóbbi mellett döntöttünk. A Szlovák Labdarúgó-szövetség azt kérte, hogy a teljes idényre szóló megállapodást kössünk az aranyosmarótiakkal, mi azonban bízunk abban, hogy az utolsó őszi fordulókban már az új komáromi stadionban fogadhatjuk ellenfeleinket”– árulta el érdeklődésünkre Baráth György.

(lm)

Top