Győzelem Szabadkán

A komáromi Cápák a BoxingOne liga keretein belül Szerbiában léptek szorítóba, és Győrfi György védencei nem okoztak csalódást. Bodoki Péter, a csapat vezetője elmondta, hogy nagyon nehéz feladaton vannak túl, hiszen a csoport első helyéért zajlott a küzdelem. Az ellenfél nagyon kemény gárdával állt ki a foghíjas (két kulcsember is sérüléssel bajlódott) komáromiak ellen, hiszen soraikban szerb és horvát válogatottak is fellelhetőek voltak.

A Cápák nagyon keményen harcoltak a győzelemért, ez végül kifizetődött: csoportelsőként kényelmesen várhatják elődöntőbéli ellenfelük kilétét, mely vagy a Zágráb, vagy pedig a montenegrói csapat lesz. A komáromiaknak immáron negyedszer lesz lehetőségük megvédeni az Euroliga-B1 bajnoki címét, ahol magyar, szlovák, szerb, horvát és montenegrói csapatok versengenek a végső győzelem reményében. Bodoki Péter reménykedik abban, hogy csapata végül bejut a döntőbe, amit akár még Komáromban is megrendezhetnek.

Eredmények: 60 kg – Jaroslav Hanusek – Nikola Bukilica 0:2, 69 kg – Lukács Bence – Florian Sabo 0:2, 56 kg – Csonka Márió – Nenad Dimitrijevič 1:1, 60 kg – Aleks Holcinger – Vanja Bačič 1:1, 64 kg – Kristian Sinko – Slobodan Mitrovič 2:0 (TKO), 69 kg – Király Viktor – Lazar Stanojevič 2:0, 75 kg – Harcsa Zoltán – Denis Memetovič 3:0, 81 kg – Harcsa Norbert – Miljan Stevovič 2:0 (TKO), 91 kg – Erik Tokanec – Alen Babič 0:2.

(KGD)

Top