Tóth Vivien, a Handball új szerzeménye

Egy újabb játékossal erősödött a Handball női kézilabdacsapata, méghozzá a gútai Tóth Viviennel, aki az új idénytől Csallóközaranyoson tevékenykedik majd.

Vivien hatéves kora óta kézilabdázik, és nyolc évet töltött el a gútai csapatban, ahol Mahor Mihály kezei alatt  edződött. Sok-sok góllal, remek játékkal, jó teljesítményekkel járult hozzá anyaegyesületének sikereihez. Időközben tanulmányait a győri Bercsényi Miklós Közlekedési Középiskola és Sportiskolai Módszertani Központban végezte, s ennek folytán a Rába ETO Akadémia korosztályos csapatában is játszott. Innen került vissza Gútára, és két első ligás együttes is érdeklődött iránta. Végül Vivien az aranyosiakat választotta, így egy évig, mint vendégjátékos szerepel majd ebben az együttesben.

kezilabda2

A gútaiak üdvöskéjének erőssége a beállós és az átlövő szerepkör, de mint vallja, a kézilabda csapatjáték, ezért az a legfontosabb, hogy egy játékos a tudása legjavát elsősorban a csapata érdekében használja fel. Számára igazi kihívás az I. liga, ugyanis Szlovákia legfelső osztályában még eddig sohasem játszott.  Tisztában van vele, hogy itt gyorsabbak, keményebbek a meccsek, mint a II. ligában. Vivien elmondta, nagyon örül, hogy ilyen jó képességű csapat tagja lehet, mint az aranyosi, és úgy érzi, befogadták őt a lányok. Elmondása szerint mindent megtesz, hogy a legjobb tudását hozza a mérkőzéseken. Külön öröm számára, hogy minden találkozón góljaival is hozzájárulhat majd a csallóközaranyosi alakulat sikeréhez.

Kép és szöveg-pint-

Top