Szeretetbál a szebb ünnepért

KOMÁROM. December 2-án első alkalommal kerül megrendezésre a Szeretetbál Komáromban. A jótékonysági rendezvénnyel hátrányos helyzetű családok karácsonyát igyekeznek szebbé varázsolni.

szeretetbal

Mint azt Kiss Enikő szervező elmondta, a tombolából befolyó teljes bevételt jótékonysági célokra fordítják. „Anyagi szükséghelyzetben lévő komáromi járásbeli családok jelentkezését várjuk a salsa8@freemail.hu email címre. Kérjük, adják meg elérhetőségüket – nevüket, lehetőség szerint telefonszámukat is. A bálozók segítségével 5 családnak tudjuk majd szebbé tenni az ünnepeket“ – tudtuk meg a szervezőktől.

szeretetbálA gútai lányok is fellépnek

A Szeretetbál december 2-án, szombaton 19 órától kezdődik a komáromi Danubius szálló nagytermében. A kétfogásos vacsorát a Bella étterem biztosítja, a 15 eurós belépő az üdítők árát is tartalmazza. A hangulatról a Gajmesz Band gondoskodik, továbbá Viki Beňová és az Act 4 Slovakia – a gútai művészi teremkerékpáros lányok csapata – is fellépnek. „Minden kedves bálozót és adományozni vágyót szeretettel várunk! Önnek egy bál, másnak adomány! ” – hangsúlyozta Kiss Enikő.

(cs)

Top