Knirs Imrét leváltják?

KOMÁROM. A polgármesternek és két alpolgármesterének össze kellene fognia, de nem ezt látjuk. Úgy tűnik, a városvezetés triója között nézeteltérések vannak. Igaz ez? – kérdezte Stubendek László polgármestertől Horváth Attila képviselő a múlt heti testületi ülésen.

varosvezetesBalról jobbra: Knirs Imre, Stubendek László és Keszegh Béla. Ketten maradnak?

A polgármester erre azt válaszolta, az elmúlt napokban foglalkozott ezzel a kérdéssel. „Gondolkodom azon, hogy a jövőben egy alpolgármesterrel vezetném a várost, ami indokolt lenne takarékossági szempontból is. Ugyanezen okból a városi képviselő-testület létszámának csökkentését is támogatnám“ – jelentette ki Stubendek László, akitől lapunk is megkérdezte, melyik alpolgármesterét menesztené, ám egyelőre nem kívánt konkrétabban nyilatkozni.

Az elmúlt időszakot figyelve azonban egyértelmű, hogy Knirs Imre alpolgármester az, akinek munkájával nem elégedett – sok jel mutat erre, illetve háttérinformációk is ezt erősítik. Knirs Imre az elmúlt időszakban egyre többször ellenzéki módon szólalt fel a testületi üléseken, a városvezetésnek fenntartott pulpitusról számonkérve egy-egy városi intézkedést, probléma megoldását, miközben alpolgármesterként adott lenne a lehetősége ezek megoldására. A személyi ellentéteket az is igazolja, hogy az utóbbi időben több, stratégiailag fontos döntésből látványosan kimaradt.

(cs)

Top