Kezdődik az Ekhós-szekér Fesztivál

KOMÁROM/ŐRSÚJFALU. A hétvégén, július 1-jén és 2-án 5. alkalommal rendezik meg az Ekhós-szekér Fesztivált. Megkérdeztük Várady Nelli szervezőt: Mi látható majd a fesztivál műsorán?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A mindig vidám szervezők

„Az idei lesz a harmadik olyan év, hogy a fesztivál első napján profi előadók lépnek fel. Július 1-én, pénteken 18.00 órakor Csuja Imre, a budapesti Örkény Színház művésze adja elő Imi verset mond – Jónás könyve című estjét. Utána Tárnok Marica és csapata játssza a Stanna és Panna című felnőtteknek szóló bábjátékát az őrsújfalui kultúrház színpadán.
Július 2-án szombaton délelőtt 10.00 órakor kezdődik a program, melynek során Theater Mucsa című produkciójával közönség elé áll a Nánai Színjátszócsoport, Lengyelfalusy Juhász Mária rendezésében. Rétéről érkezik a RÉVISZ Vidámszínpad Teodor Bulavčiak: Falunap című kétrészes zenés falusi komédiájával, amit Gyurcsi Pomichal Mária rendezett. Rugónfalvi és szentegyházi székely színjátszókat láthatnak a nézők. A Csukárdi Sándor vezette pápai Szó és Kép Színpad A székely asszony meg az ördög című mesekomédiát hozza Őrsújfalura. A losonci Kármán József Színház Egy hét a kávéházban című kabaréjából készít rövid összeállítást. Mi, az őrsújfalui ÉS?! Színház, mint vendéglátók pedig nagy meglepetéssel készülünk. A fesztivál valamennyi előadására a belépés díjtalan”.

(báj)

Top