A komáromi szülészet a legjobb

Idén ismét Nyitra megye legjobb szülészetének vá­­­l­asztották a komáromi kórházét, miközben országosan a harmadik lett. Talán nem véletlen, hogy egyre többen keresik fel a komáromi intézményt: tavaly 10 százalékkal több újszülött jött világra, mint 2015-ben.


szuleszet1

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is értékelték az anyák az ország kórházaiban működő szülészeteket. A komáromi szülészet most is hozta a szokásos jó eredményt: Nyitra megyében a legjobb, országos viszonylatban a harmadik lett.

„Nagy örömmel fogadtuk a kismamák idei szavazásának eredményét, hogy pácienseink a legjobb osztályzattal értékelték munkákat“ – nyilatkozta Sebő Zsolt, a szülészet megbízott főorvosa. „A kismamák értékelése nagyon fontos visszajelzés számunkra, köszönjük nekik, de köszönettel tartozunk a szülészet összes munkatársának, valamint az újszülött osztály alkalmazottainak is, akikkel kitűnő az együttműködés“ – tette hozzá Szépe Magdolna vezető szülész- asszisztens.

A komáromi kórház szülészetén a megyében elsőként vezették be az apás szülések lehetőségét. Ma pedig a jövendőbeli anyák nemcsak egy közelálló személy jelenlétében szülhetnek, de több más, szülést könnyítő szolgáltatást is igénybe vehetnek. Úgy tűnik, a szülészet valóban jól teljesít, hiszen tavaly több mint 10 százalékkal nőtt az intézményben világra jött újszülöttek száma az előző évhez képest, sőt, idén is folytatódik a trend: 2017 első felében 29 babával több született, mint a tavalyi első félévben.

(d)

Kapcsolódó cikkek:

Fordulatok kórházügyben

Kitüntették a kórház főorvosát

Rangos díj a komáromi kórháznak

Top