Jókai Színház: új arculat és új darab

Az óév utolsó napjaiban új logó került a Komáromi Jókai Színház Petőfi utcai épületének homlokzatára. Ez része új arculatuknak, amelyet a tervek szerint a hónap közepén tekinthet meg a közönség a színház internetes oldalán.

Jókai Színház-logó-1 logó-1

A padlás című félig mese, félig musical utolsó decemberi előadásai között, az épület előtt teával, forralt borral és édességgel kedveskedtek a nézőknek a színház dolgozói. Tóth Tibor színházigazgató rövid beszéde után a szereplők énekeltek, majd leleplezték az új logót, a dunaszerdahelyi Cstudios s.r.o. alkotását.

Az internetes grafikával is foglalkozó csallóközi cég tervezi a Jókai Színház új honlapját. „Január hetedike után kezdünk ezzel intenzíven dolgozni, terveink szerint január közepén már látható lesz a végeredmény” – közölte hetilapunkkal Fabó Mária marketingvezető. Tóth Tibor színházigazgató kiemelte, a honlap fő célja változatlanul a lehető legtöbb információt eljuttatni a nézőkhöz a színházról, az előadásokról, a programokról, mindezt korszerű, modern, okostelefonról is könnyedén elérhető köntösben.

A társulat ezekben a hetekben Pablo Genovese: Teljesen idegenek című darabját próbálja. Az olasz vígjáték magyar nyelvű ősbemutatóját február nyolcadikára tervezik Hargitai Iván m.v. rendezésében. A Komáromi Jókai Színház és a székesfehérvári Vörösmarty Színház koprodukciójában a Jászai Mari-díjas Bandor Éva, Holocsy Krisztina, Bárdos Judit m.v., a Jászai Mari-díjas Tóth Tibor, Szabó Viktor, Béhr Márton e.h. és Majorfalvi Bálint állnak majd közönség elé.

(béjé)

Top