A MartFeszt sztárja az Omega

A július 4. és 8. között Martoson zajló IV. MartFeszt szabadegyetem és nyári fesztivál zenei kínálatát ismertette Gubík László főszervező, a Via Nova ICS ifjúsági csoport elnöke múlt szerdai sajtótájékoztatóján.

SONY DSC

Július 4-én, hétfőn este a Wellhello koncertje nyitja a nagyszínpad műsorát. Másnap a Rómeó Vérzik, majd a Tankcsapda csap a húrok közé. Pénteken az Edda lép fel Martoson. Szombaton az Omegáé lesz a nagyszínpad. Előttük Roy és Ádám zenélnek, akiktől a MartFeszt idei mottója is származik: Az otthon itt van. Július 8-án, vasárnap Charlie és az Ismerős Arcok koncertjei zárják a VI. MartFeszt nagyszínpadának műsorát.

A sajtótájékoztatón megjelent Kóbor János, az Omega együttes frontembere elmondta, nagy slágereikre számíthat a közönség. A zenész kijelentette, örül a felkérésnek, mert Komáromban legutóbb talán a régi rendszerben fordult meg az együttes. „Jó színpadkép lesz” – ígéri a sztár, aki sajtótájékoztatón azt mondta, finomak a szlovák sörök, és bebizonyosodott, hogy nagy focirajongó.

A MartFeszten a „Felvidék hangjai” programban az a 4 amatőr zenekar lép fel, melyek a legtöbb szavazatot kapták a közönségtől egy verseny keretében. „Az éjjel soha nem ér véget” szériában pedig neves DJ-ék mellett fellép majd Martoson Pápai Joci is.

B. J.

Top