Komáromi, gútai és pati attrakcióra is szavazhat

Idén hetedszer hirdették meg azt a versenyt, melynek nyertese Nyitra megye legkedveltebb turisztikai látványossága címet nyeri el, mely kiváló reklámot jelent a győztesnek. Szavazzon Ön is!


turisztikai

Járásunkból a pati Wellness Hotel, az először induló komáromi erőd, továbbá a tavalyi győztes gútai vízimalom méretteti meg magát az EPS ügynökség által meghirdetett versenyen. Bárki leadhatja voksát az összesen nyolc nyitra megyei tuisztikai attrakció közül egyre. Szavazni egy kupon kitöltésével lehet, mely a versenybe bekapcsolódó látványosságok helyszínén érhető el, de ennél is egyszerűbb az internetes voksolás. Elég ellátogatni a www.mojekomarno.sk portálra, és az itt leírtak szerint szerint bárki leadhat egy szavazatot, miközben néhány adatot is kérnek. A szavazók között július végén nyereményeket is kisorsolnak, néhány napos nyári üdüléseket, fürdőbelépőket, bérleteket és más tárgyi díjakat nyerhetnek a szerencsések. A voksokat július 20-ig lehet leadni.

A versenyt szervező ügynökség igazgatója szerint a verseny fő célja, hogy a megye turisztikai helyszíneit népszerűsítsék.

(cs)

Top