Magyar nap álláskeresőknek

Március 3-án, csütörtökön a Selye János Egyetemen kerül sor arra az állásbörzére, melyen a régióban működő magyarországi munkáltatók, többek között dél-komáromi és tatabányai gyárak mutatkoznak be.

A délelőtt 9 órától 13 óráig tartó információs és állásbörzén tájékoztatnak a magyarországi munkavállalással kapcsolatos tudnivalókról, a határ menti és a magyar munkaerőpiac lehetőségeiről. Hasznos információkkal gazdagodhatnak a középiskolás diákok és egyetemisták is, melyek segítségükre lehetnek a megfelelő munka megtalálásában.

Bemutatkozik a tatabányai Delphi Kft., a Pillér Kft., a dél-komáromi ipari parkban megtelepedett Kayser Automotive Systems, továbbá az Alumetal Group Hungary Kft., amely a közeljövőben legalább 150 új munkahely létesítését tervezi ugyancsak Dél-Komáromban. A börzén a közvetítő és munkaerő-kölcsönző ügynökségek és az EURES hálózat is bemutatkozik.

A komáromi Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal és az EURES Európai Foglalkoztatási Hálózat által szervezett börzére a Selye János Egyetem központi épületének első emeletén kerül sor (Vár út/Hradná 2.).

Top