Idén szintet lép a Komáromi Nyár

A tavaly útjára bocsájtott nyári porgramsorozat idén hatványozott erővel tér vissza, hiszen a szervezők a széles összefogásnak és a szponzoroknak köszönhetően változatos, minden igényt kielégítő műsorfolyamot tettek le az asztalra.

komnyar

A családi és gyermekprogramok, na meg a népszerű Bor- és Fröccsterasz ezúttal a Tiszti Pavilon udvarában kap helyet, az eseményhez idén is csatlakozó Lehár Nyár pedig klasszikus módon vasárnaponként, a Klapka téren zajlik majd. Július 29-én és 30-án kerül megrendezésre a rengeteg embert vonzó Lake UP fesztivál, ahol a Halott Pénz, a Hősök és Rytmus is fellép, de az alaposan kitakarított hatos bástyában is eltölthetünk két kellemes hétvégét, ahol például Hodek Dávid csapatával karöltve Radics Gigi is fellép.

A szombat délutáni családi programokhoz rengeteg külső segítség érkezik: a Kiss Réka fémjelezte Villa Camarum, akik egyben a KomáLom szervezői, szintén oroszlánrészt vállalnak majd a kicsik szórakoztatásában, hiszen a rossz időjárási viszonyok miatt füstbe ment gyerkőcfesztivál meg nem valósított programpontjait a nyár folyamán pótolják majd. Hozzájuk csatlakoznak a Komáromi Animátorok, akik már tavaly is bemutatkoztak, de a Menház Praliné Cukrászda csapatával is lehetőség nyílik a sütik díszítésére. A nagy sikerű Ringató sem maradhat ki, Süll Kinga idén is bevállal pár ingyenes hétvégét, de Slávik Éva is foglalkozik majd a gyerkőcökkel, akik talán a legjobban a Magyarországon nagyon népszerű Tompeti és Barátainak örülhetnek majd.

A kínálat még mindig nem teljes, a szervezők folyamatosan egyeztetnek a további programokról. Az aktuális hétvégék menetrendje a hivatalos Facebook oldalon, hétfőnként jelenik meg, de az érdeklődők a Delta programajánlójában is naprakész információkat találnak majd.

(d)

Top