Festival 4 You a komáromi Monostori Erődben

A magyar zenei élvonal számos képviselője fellép a Festival 4 You könnyűzenei fesztiválon július 18-án és 19-én a komáromi Monostori Erődben. A második, szombati nap különlegessége a több mint 12 órás hiphop maraton lesz.

Mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, az Anna and the Barbies, a Magna Cum Laude, Odett és a New Level Empire lép színpadra a fesztivál két napján – közölték a szervezők az MTI-vel.

A komáromi Monostori Erődben kora délutántól éjszakáig két színpadon lesznek párhuzamosan koncertek és dj-k közreműködésével egészen hajnalig szól a zene. A Fesztiválkalauz színpadon július 19-én szombaton 14 órakor kezdődik a hiphop maraton a stílus legkedveltebb képviselőivel, többek között a Hősök, Majka feat. Curtis, Essem, Den & Szánsi, a Jégóriások és a Wizards fellépésével.

festival erod
A belépőjegy nemcsak a koncerteket, hanem a szabadidős programokon történő részvételt is tartalmazza. Lesz vidámpark, élő csocsó, vízi foci, airsoft, egészség-tanácsadás, body building-bemutató, kisvonat Komárom belvárosától az erődig, floorball, íjászat, amerikaifoci-bemutató, kalandpark, valamint az extrém sportok kedvelői számára ugrótorony.

A fesztivál teljes programja elérhető itt.

(MTI)

Top