A Komáromi Jókai Színház a Borkorzón!

A szeptember első hétvégéjén esedékes Komáromi Borkorzón látogasson el a Komáromi Jókai Színház standjához, ahol számos programmal várják az érdeklődőket!

Pénteken Pille Tamás szórakoztatja a gyerekeket a Jókai színpadon (Klapka tér) 18 órától. Az érdeklődők – színészek közreműködésével – zenés összeállítást láthatnak a Móka Miki és barátai, a legendás Süsü a sárkány és a szeptember 10-én bemutatásra kerülő Három kismalac című előadásokból.

jokaisz
Szombaton Varga Anikó és csapata tart színházi workshopot gyerekeknek, akik kipróbálhatják színészi képességeiket. A workshop végén egy kis színdarab áll össze, amelyet maguk a gyerekek adnak elő. Mindez 15:30 – 16:30 és 18:30-19:00 között. A színház standjánál (pénteken és szombaton) kézműves foglalkozással várják a gyerekeket, s természetesen folyamatosan tájékozódhatnak az következő évad műsortervéről, esetenként néhány művésszel is találkozhatnak. Sőt, az intézmény néhány tagja még a szombaton esedékes babgulyás főző versenyen is részt vesz!

Bővebben a Borkorzó programjáról ITT.

Tájékozódjon előadásokról a színház honlapján, kövesse a facebook-oldalán, tekintse meg az új bemutatókat is! A széles repertoárban a mese, a zenés darabok mellett a klasszikus színmű és a vígjáték egyaránt megtalálható!

(jókai)

Top