Várják a szereplőket a bringás film forgatásáraA Pons Danubii EGTC irányításában nemsokára befejeződik a Komárom és Gúta közti kerékpárút építése. A mintegy 17 kilométeres szakasz népszerűsítéséhez egy film is készül, amiben bárki szerepelhet.

A szervező Pons Danubii EGTC pár éve nyert támogatást kerékpárutak fejlesztésre (Részletek ITT). Ennek része a Komárom és Gúta közötti szakasz, továbbá a Monostori Erődben már átadott 1,1 kilométeres vonal (Képgaléria ITT).

A kerékpározás és az útvonal népszerűsítésére egy kisfilm is készül, melynek rendezője Molnár Csaba, akinek nevéhez már néhány film kapcsolódik. Több ismert személyiség is feltűnik a videóban, de mindenkinek adott a lehetőség, hogy a filmben szerepet vállaljon.

A szervezők mindenkit várnak a forgatásra:

Időpont: augusztus 23. (szombat) 16:30 – 20:00
Helyszín: Komáromi Vág-töltés, zsilip (térkép ITT)

gutaibringafotó: facebook, Lajos Tímea

A rendező kérésére a nagyon világos ruhát kérik mellőzni (a hófehér és citromsárga szín beég a kamera képén). Ajánlott a sportruházat, de lehet jönni hétköznapi ruhában, munkaruhában, esetleg öltönyben. Aki nem a szokványos sportruhában jön, arról közeli képet is készítenek. Egy nagy csoportjelenetet naplementekor terveznek felvenni, 19:00-tól 20:00-ig. Akik tehát csak rövidebb ideig tudnak jönni, azokat is szeretettel várják a későbbi időpontokban is.

Frissítőről a szervező Pons Danubii EGTC gondoskodik.

(d)

Top