Menő új játszótér a Marianumban

Komárom. Múlt szerdán egy igazán korszerű játszóteret adtak át a Marianum Egyházi Iskolaközpontban. Szülők és az iskola is hozzájárultak a megépítéséhez.

Gyereknapon, június elsején került sor az új játszótér átadására, egy rövid ünnepi műsor keretében. Juhász Tímea igazgató-helyettes elmondta, a játszótér létesítése 20 ezer euróba került, amit a szülői munkaközösség megtakarításaiból, egyéni szülői adományokból, illetve az iskolaközpont hozzájárulásából biztosítottak.

A játszótér alapvetően 6 és 14 év közötti gyerekek számára készült. Nyolc különálló játékelemből áll. Akadnak mászókák, hinták, köztük egy körhinta is, egy hosszabb mászós akadálypálya, valamint egy kötélpályás, tányérhintás csúszda. A kihelyezett játékelemek természetesen minden biztonsági és egyéb előírásnak megfelelnek.

Az ünnepélyes szalagátvágásban Priskin Andrea igazgató-helyettes és Török Tamás, a szülői munkaközösség elnöke működött közre, valamint Mészáros Dávid iskolalelkész, aki megáldotta az összes játékelemet. Ezt követően a Marianum alsó tagozatos tanulói azonnal és kitörő örömmel vették birtokba a játszóteret, mely a komáromi iskolai játszóterek közül jelenleg egyértelműen a legmodernebb.

(cs)

Teljesen megújult a Marianum főépülete

Top