Ingyenes lesz a KFC búcsúmeccse

Május 12-én, 17 órai kezdettel játssza idei utolsó hazai bajnoki mérkőzését a Komáromi Football Club (KFC) a pozsonyi Récse (Rača) csapata ellen. Ez lesz egyben a stadion búcsúmérkőzése is, mivel megkezdődik az új stadion építése, sőt, Saláta Kornél is ezen a mérkőzésen vesz búcsút a szurkolóktól – befejezi profi labdarúgói pályafutását.

„A KFC ezúton is szeretne köszönetet mondani Saláta Kornélnak, a kiváló, rutinos védőnek mindazért, amit a komáromi klubért tett, és további sikereket kíván neki mind szakmai, mind magánéleti téren. Kornélra a klub más funkcióban továbbra is számít” – nyilatkozta Saláta Kornél búcsúmeccse kapcsán Králik Róbert, a klub sajtósa, hozzátéve, az utolsó bajnokira ingyenes lesz a belépés. „A búcsúmérkőzésre minden kedves szurkolót, támogatót, klubbarátot, fociszerető komáromit és környékbelit szeretettel várunk!”

A múlt héten tisztújító közgyűlést tartott a KFC polgári társulás, ahol a tagság nagy többséggel, ellenszavazat nélkül erősítette meg hivatalában a jelenlegi klubvezetést. Így további 4 évig Baráth György marad a klubelnök, Hajtman Zoltán az alelnök, az elnökség – a végrehajtó bizottság – további tagjai pedig Hajabács Gábor, Kocsis István és Vladimír Svitok.

Králik Róbert kérdésünkre megerősítette, a tagság valóban kizárta a klubból Konczer Andrást, a KFC korábbi média menedzserét. Hogy ennek mi volt az oka, azt „a klubvezetés nem kívánja részletezni egy folyamatban lévő jogi eljárás esetleges befolyásolása miatt”.

(cs)

Nincs több akadály, kezdődik a stadionépítés

Top