Folyamatos „munkálkodás” a Munka Utcai Alapiskolában

Komárom. A 2021/2022-es tanév első felében – dacolva a mindent átható és gátoló járvánnyal – a Munka Utcai Alapiskolában ismét történt néhány „szépészeti beavatkozás”.

A felső tagozatra fellépők épületének frissen festett folyosóját és lépcsőházát korszerű, energiatakarékos és nem utolsósorban mutatós LED-panelek világítják meg. A legnagyobbak épületében lévő kémiai szaktanteremre is ráfért már a változás: a teljes körű felújítás során új padló, LED-panelekkel felszerelt mennyezet, friss festés és modern bútorzat került a terembe. A kémikum eztán a gyakorlati biológiaórákat és szakköri foglalkozásokat is szolgálja majd: valamennyi tanulói asztal biztonsági áramforrással is rendelkezik, lehetővé téve a fénymikroszkópok használatát.

A legkisebbek sem maradtak meglepetés nélkül: a 0. és 1. osztályosok épületében két kisebb helyiség egybenyitásával mozgásfejlesztő termet hoztunk létre.

A fenti változásokat az iskola önerőből, ügyes szakemberek segítségével valósította meg. Hiszen a név kötelez: folyamatosan munkálkodunk, tesszük a dolgunkat, legyen szó akár oktatásról és nevelésről, akár a tanárokat, diákokat szolgáló környezet szebbé tételéről, javításáról.

-muai-

Kapcsolódó cikkeink:
Az Eötvös alapiskolába járnak a legtöbben
Remekül sikerült a nyári élményiskola
Még mindig a legeredményesebbek
Mesterségek napja a Munka utcai iskolában

Top