Az első hat hely bármelyikével elégedettek leszünk

Indul az új szezon, a KFC immáron a harmadik ligában folytatja a pontvadászatot. Ennek apropóján gyorsriportot készítettünk a gárda egyik legrégebbi tagjával, Szórád Csaba csapatkapitánnyal.

– Röviden összefoglalva hogy értékeled az előző szezont?
– Szerintem kihoztuk a maximumot a csapatból, ezért természetesen mindenki meg van elégedve az ezüstéremmel. Kis szerencsével lehetett volna jobb is, de azt hiszem, nincs okunk a panaszra.

csaba
 – Mi a véleményed az eddigi erősítésekről?
– Nagyon nehéz erről most még bármit is mondani, majd pár kör után kiderül, hányadán állunk. Egyelőre ezt nem tudom megítélni, ahhoz látni kellene a többieket is. Hallom, hogy más csapatokban nagyobb nevek is szerepelnek, szóval meglátjuk, mit hoz a jövő.

– A csapatot új edző vezeti. Mi a benyomásod Martin Javorkáról?
– Nagyon jól végzi a munkáját, belelát a dolgokba. Érzésem szerint nagyobb merítési lehetőségekkel könnyebb dolga is lehetne, de most abból kell építkezni, ami van.

– Nagyjából mire lehet számítani a harmadik ligában? Mennyivel lesz jobb a bajnokság, mint az előző?
– Szerintem azok a csapatok fognak dominálni, akik velünk együtt ide feljutottak. Talán a színvonal egy kicsit nagyobb lesz, bár erről nem vagyok teljesen meggyőződve.

– Hova várod a csapatot?
– Ha az első hatba bekerülünk, akkor már elégedett leszek. Egyes posztokra még mindig keresünk pár embert, tehát még bármi változhat. Ugyanakkor fontosnak tartom elmondani, hogy nagyon nagy segítség lenne a szurkolók részéről, ha egy kicsit türelmesek lennének velünk szemben. Mindannyian azon leszünk, hogy megháláljuk a bizalmukat.

A KFC elnökével készült interjúnkat ITT olvashatja.

KFC emlékhely létesül az egykori Ráckertben – Bővebben ITT.

(KGD)

Top