Változások a KFC vezetőségében

A (nyugat-szlovákiai) III. liga listavezetőjének háza táján ismét változások történtek, ezúttal a vezetőségben. Baráth György klubelnököt kérdeztük.

– Úgy értesültünk, volt némi jövés-menés az elnökségben….

Igen, ez így van! Mészáros Róbert annak ellenére, hogy az elnöki poszt egyik várományosa volt, távozott, és Kováč Igor is elköszönt tőlünk. Az ő helyüket Strasser László és Svitok Vladimír vették át, Strasser ráadásul Szüllő Béla mellett a másik alelnök lett.

kfc

– Ön még meddig marad a klub elnöke?

Már sokszor mondtam, de most tényleg nyomatékosítanám: fél év múlva távozni szeretnék. Addig nagyon jó lenne, ha megtalálnánk az utódomat is. Nem hunyhatunk szemet a korom felett, át kell adni a stafétát a fiataloknak.

– Tarcsi Imre, a nagymegyeri csapat egykori menedzsere is Komáromba került…

Ez a hír is igaz. Tarcsi Imre lett a technikai kisegítőnk. Az ő feladata többek között a pályánk minősége, de a mérkőzések rendezőjeként is segít minket.

– A KFC több, mint negyven év után juthat fel a második ligába. Hogy látja mindezt?

Jelenleg nagyon jó csapatunk van, magabiztosan vezetjük a tabellát. Két legnagyobb kihívónkat is legyőztük, így a sorsunk a saját kezünkben van. Amennyiben sikerül feljutnunk a második ligába, nyilván szükségünk lesz némi plussz pénzre, de annyit elárulhatok, hogy már most tárgyalunk ez ügyben, és bizonyos feltételek teljesülése mellett új támogatók is érkezhetnek a csapathoz.

(kgd)

Top