Újul a Kóczán Mór Sportcsarnok

CSALLÓKÖZARANYOS. A csallóközaranyosiak kedvenc sportcsarnoka közel negyed évszázada épült. Számos sporteseménynek, rendezvénynek ad otthont, azonban az idők folyamán, előbb vagy utóbb tatarozásra, felújításra szorult. A rekonstrukció gondolata 2011-ben vetődött fel, de mivel az önkormányzat pályázata nem volt sikeres, így a testület úgy döntött, hogy saját forrásból próbálja felújítani a Kóczán Mór Sportcsarnokot.

Kóczán Mór sportcsarnok felújítás

Hat évvel ezelőtt az intézmény külső részeit tették rendbe, majd 2014-ben nekiláttak a belső rekonstrukciónak is. A felújítási folyamat több éven keresztül zajlott, melynek során kicserélték az 1200 m2-es játéktér fapadlóját, leszigetelték a tetőt, kicserélték a nyílászárókat, lefestették és külső hőszigetelést is kapott az aranyosiak kedvenc csarnoka.

Idén folytatták a csarnok belső felújítását, új öltözőket – immáron öt darab áll a sportolók rendelkezésére – és szociális helyiségeket alakítottak ki. Emellett a csarnok játékterének a megvilágítását is felújították. Az egész beruházás kivitelezője a komáromi TONEX Kft. volt. Mint Varjú Éva polgármester elmondta, további terveik között szerepel az emeleten levő szobák korszerűsítése, így ezek után nagyobb létszámú csapatok edzőtáborozását is meg tudnák oldani.

Kép és szöveg: -pint-

 

Top