Újra Erzsébet híd Fesztivál

Idén három naposra bővül a fesztivál, melyen a két város, Észak- Komárom és Dél-Komárom művész lokálpatriótái, kulturális egyesületei, csoportjai és előadói lépnek fel.

IMG_0659

A határon átnyúló kapcsolatok és a „Komárom egy város” érzésének erősítése, illetve a korosztályok és művészeti ágak sokszínűségének bemutatása céljából az Endresz Csoport Egyesület a Csemadok város/járási szervezetével, és az Egy Jobb Komáromért Polgári Társulással együttműködve május 27-29-én kulturális seregszemlét szervez.

Az Erzsébet híd északi hídfőjénél, a belvárosi Nádor út elején, a Szent István szobornál a három nap alatt 36 előadó lép színpadra. A rendezvény különlegessége, hogy mindannyian ingyen mutatják meg magukat és művészetüket Komárom közönségének. Nemcsak az előadók száma gyarapodott, a nemzetiségi paletta is bővül: a tavalyihoz képest több szlovák nyelvű előadásra számíthatnak az érdeklődők, és bemutatkozik egy cigány hagyományőrző együttes is. A rendezvény védnöke Molnár Attila, Dél-Komárom és Stubendek László, Észak-Komárom polgármestere. A rendezvény ingyenes. 

penteki

Erzsébet híd fesztivál, 2016.05.28. (szombat)

szombati

vasarnapi

Top