Újabb szavazós verseny

Régió. Hat komáromi járásbeli pályázatra lehet szavazni a Tesco áruházlánc alapítványa által meghirdetett versenyben. Közülük a két legtöbb szavazatot gyűjtő projekt megvalósul. Komáromi, gútai, ógyallai és perbetei pályázatok közül lehet választani az áruházlánc régióban található üzleteiben.

tesco-o2mm1ljjle4wuppx9h86zpjavr3mk7yi620lmx6a5k

Az „Ön dönt, mi segítünk“ elnevezésű verseny során a Komáromi járást két külön régióra osztották, mindkettőben 3-3 pályázatra szavazhatnak a Tesco vásárlói február 17-ig. A vásárlás után kapott zsetonokkal voksolhatnak, úgy, hogy a zsetont az általunk támogatni kívánt pályázat „urnájába“ dobják. A pályázatokat már előzetesen megrostálták. Jó hír, hogy mindegyik pályázat nyer valamennyi támogatást: az első helyezett 1300 eurót, a második 600 eurót, a harmadik pedig 300 eurót.

A komáromi, a gútai és a naszvadi Tesco áruházakban vásárlók a következő három projekt közül választhatnak. Komárom városa a Selye utcában található új játszótér szépítésére, parkosítására pályázik. Két gútai projektre is szavazhatnak, a Rákóczi Alapiskola egy korszerű játszóteret építene, a Mi Gútánkért polgári társulás szintén, azonban ők kifejezetten olyat szeretnének, amelyek mozgássérült, egészségkárosult gyermekek számára is használhatók.

Az ógyallai Tescóban vásárlók három másik pályázatra voksolhatnak. Az ógyallai szlovák tannyelvű óvoda a meglévő színpaduk fölé szeretne tetőt építteteni a támogatásból, hogy kezdvezőtlen időjárás esetén is használhassák. Az ógyallai Művészeti Alapiskola idei nyári táborára fordítaná az elnyert összeget, hogy a tábor részvételi díját csökkenthessék. A harmadik pályázó a perbetei szlovák iskola, amely egy workout szabadtéri kondipark kialakítására fordítaná a támogatás összegét.

(csá)

Top