Újabb nemzetközi sikerek a Fekete Sólymoktól

A marcelházi Fekete Sólyom Történelmi Íjászklub berkeiben zajlik az élet. Az idei szezonban már számos versenyen és rendezvényen vettek részt itthon és külföldön is.

Íme néhány kiemelkedő eredményük: Az íjászklub két vezetője, Bogár Valéria és Bogár Péter részt vettek a Magyarországon rendezett Történelmi Európa-bajnokság keretén belül megrendezett távlövő versenyen, ahol 10 első helyet szereztek, Bogár Péter 6, Bogár Valéria pedig 4 versenyszámban.

Június végén immár harmadik alkalommal vettek részt a törökországi Gümüshacikoyban rendezett íjászversenyen, ahol a csapat tagjai a következő eredményeket érték el: Bogár Péter 1. helyet szerzett az 50 font feletti íjak távlövési kategóriájában és 2. helyet az 50 font alatti íjak távlövési kategóriájában. Bogár Valéria 1. helyet szerzett a női kategóriában, valamint Bogár Fruzsina 2. helyet szerzett a gyerek kategóriában és különdíjban is részesítették, mivel a legfiatalabb külföldi versenyző volt. A Fekete Sólymok részt vettek a csapatversenyben is, ahol 12 ország versengett. A csapatot Bogár Valéria, Bogár Péter, Vražel Gabriel és Bogár Fruzsina alkotta. Itt a 4. helyet sikerült megszerezniük.

FeketeS
Augusztusban még több bemutatón vesznek részt, majd szeptember 27-én Marcelházán megszervezik a Kárpát-medencei hadjárat eredményébe is bekerülő „Sólyom Próba” elnevezésű versenyt.

A csoport facebook oldala ITT további információkkal és képekkel.

(miriák, képarchívum)

Top