Új igazgató a városi cég élén

Komárom. Október elsejétől Banai Tóth Pál közgazdász, Dunamocs korábbi polgármestere vezeti majd a Comorra Servis városi vállalatot – pontosabban járulékos szervezetet. Miután a posztra kiírt pályázatot ő nyerte, a képviselők is jóváhagyták kinevezését.

Mint korábban megírtuk, a Comorra Servis igazgatói tisztségére azt követően írtak ki pályázatot, hogy Nagy Tamás korábbi igazgató bejelentette távozását. A komáromi termálfürdőt, az uszodát, a jégpályát és más városi létesítményeket is üzemeltető társaság vezetői posztjára nyolcan jelentkeztek, akik közül a pályázati bizottság Banai Tóth Pál kinevezését javasolta. Ezzel a polgármester is egyetértett, így a képviselő-testület elé került az ezzel kapcsolatos javaslat, amelyet meg is szavaztak.

Banai Tóth Pált a testületi jóváhagyás után Keszegh Béla október elsejei hatállyal kinevezte a Comorra Servis élére. Az új igazgató kérdésre válaszolva közölte, távozik a Komáromi Jókai Színházból, ahol gazdasági igazgatóként dolgozik, így teljes mértékben a Comorra Servis irányítására fordítja majd energiáit.

(cs)
(fotó: sziakomarom.sk)

Kapcsolódó cikkeink:

Új vezetők a városi hivatalban
Személycserék az önkormányzatnál
Újabb hat évig marad a jelenlegi főellenőr

Top