Tisztább Komáromért

Komárom városa és a Nec arte nec marte polgári társulás felhívja a polgárok figyelmét, hogy április 22-én, a Föld Napja alkalmából kapcsolódjanak be a „Tisztább Komáromért“ elnevezésű akcióba.

10686631_1075867362511834_6952897669852966603_n

Április 22-én a Föld Napja alkalmából különféle eseményeket rendeznek világszerte, melyekkel felhívják a figyelmet bolygónk természeti környezetének megóvására. A városi hivatal kezdeményezésére Komáromban is hulladékgyűjtési akciót szerveznek, ahová a város alap- és középiskoláival együtt minden tenni akaró önkéntest várnak péntek reggel nyolc órától a következő helyszíneken: a Vág-hídtól a „spicc“ felé, illetve a Holt-Vág velé vezető bicikliút mentén, a Singellőtől az alsó Kabátfaluig vezető úton, a Holt-Vág környékén és a Jedlik utca környékén (a Mercury Market mögött) – utóbbi helyszínre ajánlatos gereblyét és lapátot is hozni. A zsákokat és a konténereket mindenhol a városi hivatal biztosítja. A pénteki városszépítő akció szervezői bíznak abban, hogy a közös hulladékszedés ösztönzően hat a lakosokra, és a komáromiak panelházaik, családi házaik előtt is takarossá varázsolják környezetüket.

Tehát ha szeretné, hogy környezete hosszú távon is élhető legyen, és tenni is szeretne érte, akkor itt az alkalom. Takarítsunk együtt egy tisztább Komáromért!

(d)

Top