Színészek nyertek a Költözz Egerbe!-pályázaton

A Komáromi Jókai Színház színészházaspárja, Tar Renáta és Majorfalvi Bálint nyertek idén az Eger Önkormányzata által meghirdetett KÖLTÖZZ EGERBE! – pályázaton.

A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok (párok, barátok) jelentkezését várták, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket – fényképek és videofelvételek közzétételével, valamint szöveges formában – megosztják az egész országgal. A közel 30 jelentkező közül 7 párost hallgatott meg a három zsűritag – Saxinger Veronika, Eger MJ Város kommunikációs és marketing referense, Németh Kristóf, színművész, a Játékszín igazgatója és Szabó László, kommunikációs szakember – július 18-án Budapesten a Játékszínben.

balintrenata
A zsűri által végül kiválasztott fiatal házaspár  két héten át (augusztus 6-20.) vesz részt a város mindennapjaiban. Videós, képi és szöveges beszámolókkal jelentkeznek Eger nyári fesztivál forgatagából, így kalauzolva a programok iránt érdeklődőket saját élményeiken keresztül.

Renáta és Bálint városfelfedező mindennapjai augusztus 6-tól követhetőek a koltozzegerbe.blog.hu –oldalon.

-d-

Top