Szilveszteri buli és tűzijáték a Klapka térenLátványos elemekkel és buli hangulattal várják a Klapka térre az óévet búcsúztató komáromiakat és vendégeiket. A kiadásokat némileg lefaragták, azonban a tűzijáték most is felejthetetlen élményt kínál.

A korábbi évekhez hasonlóan az év utolsó napján megéri kilátogatni a Klapka térre a szilveszteri hangulatért. Idén sem marad el a tűzijáték és a zene, számos látványosság, és más szolgáltatás biztosítja a kellemes szórakozást. Az éjszaka folyamán lézershow és fényekkel történő épületfestés várja a közönséget, de természetesen a zene sem fog hiányozni, amiről DJ Atesz gondoskodik, elsősorban, retro- és funky slágerekre hangolva.

Az idei évben is látványos lesz a tűzijáték, a közel 8 perces parádéban új fejlesztésű elemek is bemutatkoznak. Bombetták és csokorbombák sokasága, különféle tűzijáték-rakéták, üstökösök és tűzmozsarak fölött, óriási kivirágzó fűzfabombák és krizantémok bontanak virágot. Ezüst színű üstökösök fölött pálmafák alkotnak arany pálmaligetet, meteorok úsznak az égbolton.

FotoJakoTuzijatek

„Az idei évben is odafigyelünk arra, hogy kényelmesen és biztonságosan ünnepelhessenek a komáromiak, meglegyen a megfelelő hangulat, de másnap reggelre a rend is visszaálljon a Klapka téren. Az idei program összeállításánál is fontos szerepet kapott, hogy a helyi szolgáltatók kapjanak lehetőséget, továbbá az árakat is leszorítsuk a tavalyi kiadásokhoz képest“ – fogalmazott Stubendek László polgármester.

A zene este 11 órától indul, és hajnali 2 óráig tart. A tűzijáték egy része a városháza tornyából, a másik része pedig a hivatal belső udvarából indul. Rossz időjárás vagy rossz látási viszonyok esetén a tűzijáték programja módosulhat.

„Búcsúztassuk együtt az óévet, és kezdjük jó hangulatban, közösen, tervekkel teli az újat. Várunk mindenkit a Klapka térre ünnepelni”- tette hozzá Stubendek László, Komárom polgármestere.

Top