Pluszpénzek Komáromba és Ógyallára

Több komáromi és ógyallai megyei fenntartású intézmény számára is pluszpénzeket hagyott jóvá Nyitra Megye Önkormányzata a legutóbbi, augusztus végi ülésén. A komáromi Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola kapta a legnagyobb pénzcsomagot.

A megyei képviselők jóváhagyták a költségvetés módosítását, mely több komáromi járásbeli iskolát, illetve az ógyallai Magnólia idősek otthonát is érintette. A komáromi Kereskedelmi és Szolgáltatóipari Szakközépiskola csaknem 65 ezer eurót kapott az „A“ épület külsejének rendbehozatalára. Ebből az összegből teljesen megújul a katasztrofális állapotban lévő külső burkolat, továbbá a bejárati ajtó, s lecserélik a fémkorlátokat is.

epitoksuli
A Selye János Gimnázium a tornaterem tetőszerkezetének javítására közel 36 ezer eurót költhet, de ugyanerre a célra kapott 14 ezer eurót a komáromi Pozsonyi úti Műszaki Szakközépiskola is. Az ógyallai Építőipari Szakközépiskola 12 ezer euróból vásárolhat személygépkocsit. Az ugyancsak Ógyallán található Magnólia idősek otthona 28 ezer eurót kapott a megyétől a mellékhelyiségek berendezésének javítására, s további 10 ezer eurót linóleum cseréjére – derül ki a megye honlapján közölt határozatból.

(cs)

Top