Pályázati lehetőségek komáromiaknak

Komárom város 3 területen hirdetett meg pályázati lehetőségeket. Az önkormányzat mindhárom esetben 10 ezer eurót különített el a megjelölt célokra. A maximális igényelhető összeg 2000 euró. A beérkező pályázatok beadása és elbírálása folyamatos a keretösszeg kimerítéséig. A pályázatokról a szakbizottságok ajánlása alapján a képviselő-testület dönt.

tamogatas

Környezetvédelem

10 ezer euró életkörnyezetünk minőségének javítására és természeti értékeink védelmére. A pénzügyi támogatást a következő területeken lehet igényelni:

Zöldfelületek arányának növelése és minőségének javítása Komárom városában, zöldterületek védelme, a közterületek minőségének javítása (faültetés, gyepesítés, zöldfelületek gondozása, virágültetés közterületen.

Részletes információ itt – katt!

Idegenforgalom

10 ezer euró idegenforgalmi fejlesztésekre. A pénzügyi támogatást a következő területeken lehet igényelni:

Szellemi és kulturális értékek teremtése, fejlesztése, helyreállítása és bemutatása az idegenforgalom fejlesztésének támogatása céljából Komárom város területén.

Részletes információ itt – klikk!

Műemlék- és épített örökség védelem

10 ezer euró műemlékek védelmére. A pénzügyi támogatást a következő területeken lehet igényelni:

Műemlékek, emlékhelyek, a komáromi védett sírok felújítására és megóvására a kulturális örökség megőrzésének céljából Komárom város területén.

Részletes információ – katt!

Top