Összeállt az idei Borkorzó programjaA napokban vált ismertté az idei, 7. Komáromi Borkorzó programja. 11 borászat kínálata mellett két kisebb színpad programjaival várják a vendégeket, de a bablevesfőző csapatok is újra összemérik tudásukat.

Megjelent a szeptember 5. és 7. között megrendezésre kerülő 7. Komáromi Borkorzó programja. Az idei rendezvényen 11 borászat (9 szlovákiai és 2 magyarországi) vesz részt, de természetesen finom ételek is segítik a kóstolást.

Az őszi fesztiválon ott lesznek a régió legismertebb borkészítő mesterei – Kasnyik Gábor és Tamás, Bott Frigyes, Strekov 1075 – Sütő Zsolt, Mátyás család és Hengerics Péter. Magyarországról a Preisendorf és a Kősziklás borászat érkezik.

borkorzofejlec
A program nagy része összeállt (részletek itt), néhány egyeztetést követően még apróbb változásokra kerülhet sor. A Korzó Színpad az ivókút szomszédságába kerül a Klapka téren, amihez társul a Jókai Színpad a Szentháromság-szobor tövében. Az előbbin inkább zenés programok, az utóbbin színházi bemutatók és gyerekfoglalkozások lesznek.

Az idei program részét alkotja a már hagyományossá vált Jókai bableves-főző verseny, amelyre a rendezvény honlapján lehet jelentkezni (részletek ITT).

(d)

Top