research paper for college students do my research do my research do my research writing psychology papers help with programming assignment do my finance paper

Online rajzokkal is lehet nevezni

Rajzversenyt hirdetett gyerekeknek a Kukkónia Polgári Társulás, amelyre most először online rajzokkal is lehet nevezni.

Kukkónia rajzverseny

A szervezők két témakört hirdettek meg: egyrészt arra kíváncsiak, milyennek látják a gyerekek Kukkóniát – a Csallóközt, másrészt Király Anikó: Mangalucával Kukkóniában című meséjéhez kötődő illusztrációkat várnak. A mesét április 3-tól minden hétfőn, szerdán és pénteken 17 órakor hallgathatják meg a gyerekek a Kukkónia Facebook-oldalán, illetve elolvashatják azt weboldalukon is. Egy gyerek több rajzzal is nevezhet.

A rajzokat három kategóriában díjazzák: egyrészt a 10 legtöbb szavazatott begyűjtő rajz alkotói ősszel ellátogathatnak a MOL Akadémiára, másrészt a szakmai zsűri által kiválasztott 13 rajzból készül a Kukkónia falinaptára. Harmadrészt pedig sorsolás útján nyerhetnek értékes díjakat a rajzok beküldői: alkotásuk megjelenhet a Kukkónia pudingok borítóján, továbbá könyvcsomagot és társasjátékot is nyerhetnek. Egy gyerek több rajzzal is nevezhet, május 30-ig lehet azokat feltölteni a társulás weboldalára, a szavazás pedig június 30-án zárul.

(d)

Top