Nagysikerű rodeó az M-Club lovasfarmon

HEGYEK. Aki egy igazi vadnyugati kalandra vágyott, annak nem kellett mást tennie csak kilátogatnia hétvégén a Komárom melletti M-Club lovasfarmra, mivel egy év kihagyás után újra itt rendezték meg a nagysikerű western lovasversenyt. Az eseményen több mint 300 néző drukkolt az elszánt lovasoknak, akik két versenyszámban mérték össze erejüket és tehetségüket, volt szlalom és hordókerülés.

Junior kategóriában a hordókerülés versenyszámban első helyet szerzett Hlavatá Lucia (JK Kelemantia Izsa), második lett Fabová Bianka (Black Horse Ranch Mokrá Lúka) és harmadik Kelemenová Karin (Angus Biofarma). A szlalomban Múcska Gergő (Múcska Ranch) vehette át a kupát, második helyen Fabová Bianka végzett, harmadik Kelemenová Karin lett.

IMG_0743

A felnőtteknél szlalomban az első helyen végzett a tapasztalt Fehér István (Rodeo Ranch Ekecs), második Tkáčik Ivan lett, a harmadik helyen pedig Vajda János (JK Kelemantia Izsa) végzett. Hordókerülésben Múcska Gergő győzedelmeskedett, megelőzve Soňa Púchovskát (M-Club Hegyek) és Fehér Istvánt. A versenyzők értékes díjakat vehettek át a szervezőktől, de senki sem távozott üres kézzel.

A kilátogatóknak is kedveztek, legfőképpen a gyerekeknek, mivel arcfestés, kézműves foglalkozás, lovagoltatás és ugrálóvár is volt. Aki kihagyta ezt a remek színvonalú versenyt, ne csüggedjen, hiszen idén még több hasonló programot szerveznek a hegyeki M-Club lovasfarmon.

-szt-

Top