Munkalehetőségek a régióban

Augusztus első felében újabb állásinterjúkra kerül sor a komáromi munkaügyi hivatalban. Ezekre a szabad állásokra pályázhat a közeljövőben!

Mindkét állásinterjúra a komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületének első emeletén kerül sor. Augusztus 4-én a 121-es számú kis ülésteremben a 10 órától a Transfer International Staff toboroz munkaerőt gyártási operátor és logisztikai operátor munkakörbe a nagyszombati PSA Peugeot Citroen-nek. Összesen 40 szabad helyet kínálnak. Feltétel az alapiskolai végzettség, a logisztikai operátoroknak pedig jogosítvány, illetve előny a targoncakezelői engedély. A munka 3 műszakban zajlik, nem szükséges hozzá szakvégzettség. A kezdő fizetés havi bruttó 851 euró. A szállást biztosítják.

operator

Agusztus 8-án két állásinterjúra is sor kerül a kis ülésteremben. Fél 10-től a nagyigmándi Plasticast, fél 11-től pedig a dél-komáromi Paragon Solutions keres gyártási operátorokat és targoncakezelőket. Feltétel a legalább alapiskolai végzettség. A nagyigmándi Plasticast ajánlata inkább nőknek ajánlott, az ingyenes buszos utazást Nemesócsáról, Martosról, Csallóközaranyosról és Komáromból biztosítják. A dél-komáromi Paragon Solutions pedig Bátorkesziről, Búcsról, Radványról, Hetényről, Izsáról, Karváról, Keszegfalváról, Komáromból, Madarról, Marcelházáról, Megyercsről, Patról, Perbetéről, Szentpéterről és Vágfüzesről indít buszos járatot.

sza

 

Top