Mire készülnek a Kis ér soron? Utánajártunk.Már néhány hónapja, hogy lekerítettek egy közel 500 négyzetméteres területet a Kis ér soron, a Komensky utcai kereszteződés közelében. Több komáromi lakos érdeklődött, mire készülnek az adott helyen, mire számíthatnak?

A tömbház és családi házak közötti területet a C.B.C.G. vállalat vásárolta meg. A céget már ismerhetik a komáromiak, hiszen a nagykéménynél működő pékség, továbbá a hetes lakótelepen található, tavaly megnyílt VII (hetes) elnevezésű bolt is hozzájuk tartozik.

kiser

„A közel 500 négyzetméteres lekerített terület mintegy harmadát készülünk beépíteni, s egy boltot kialakítani, ahol nemcsak friss pékáru vásárolható, hanem helyben lehet majd például kávét, üdítőt fogyasztani” – tudtuk meg Csicsó Pétertől, a vállalat társtulajdonosától. „A környék esztétikus kialakítását is fontosnak tartjuk, megtartva minél több zöldet, de a praktikus szempontokra is – pl. zavartalan közlekedés – odafigyelünk. Egy modern épülettel szeretnénk gazdagítani a környéket, ami elsősorban a helyi lakosokat szolgálja. Boltunk a hétvégén is nyitva tart majd, azonban semmiképpen nem zavarja az esti nyugalmat” – árulja el a részleteket az ügyvezető igazgató.

kiser1

„Az építkezés előreláthatólag ősszel kezdődik, és terveink szerint 2015 tavaszán fejeződhet be, s 8-10 embernek biztosít majd a jövőben munkalehetőséget. A VII bolt bizonyítja, hogy igényes kivitelezésű boltban gondolkodunk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy komáromi tervezővel és kivitelezővel dolgozzunk, és jó kiszolgálással hosszú távra tervezzünk” – teszi hozzá Csicsó Péter.

kiser2

kiser3

kiser4

(kb)

Top