Mától Amerikai Autó fesztivál Dél-Komáromban

New York-i taxik, Fordok, Cadillacek, Mustangok, oldtimerek, sportautók, régi furgonok és katonai járművek is érkeznek a dél-komáromi Monostori-erődbe szervezett, csütörtökön kezdődő Nemzetközi Amerikai Autó fesztiválra.

amerikaiautok

A 30-as évektől egészen napjainkig gyártott, több mint 1500 autó lesz látható a rendezvényen, ahol a különböző modellek kiállítása mellett szerveznek bikarodeó-bajnokságot, low rider showt, gumifüstversenyt, de még “big foot autótaposást” is – közölték a szervezők.

A rendezvény csúcspontja az amerikai autós felvonulás lesz, amelyre szombaton 13 órától kerül sor. Sajnos az amerikai kocsik idén sem jönnek át Észak-Komáromba. Tervezett útvonal: Monostori Erőd – Rákóczi rakpart – Igmándi út – Mártírok útja – Szőnyi út – Petőfi út – Szabadság utca – Tatai út – Mocsai út – Puskaporosi út – Török Ignác utca – Igmándi út – körforgalom – Igmándi út – Rákóczi rakpart – Monostori Erőd.

Kedvcsinálónak nézze meg a két évvel ezelőtti felvonulást:

A számos kikapcsolódási lehetőség és bemutató mellett esténként koncertekre is várják a résztvevőket. Pénteken a tribute zenekarok között fellép a ZZ Copy, a Kiss Forever Band, az AB/CD, A Nyughatatlan Johhny Cash tribute és a Madarak zenekar, szombaton pedig a Kowalsky meg a Vega ad koncertet a fesztivál közönségének.

További részletek a rendezvény weboldalán.

(d)

 

 

Top