Magyarországi gyárakba toboroznak

A jövő héten több állásinterjúra is sor kerül az észak-komáromi munkaügyi hivatalban. Dél-komáromi, tatabányai, esztergomi és nagyigmándi gyárakba is keresnek munkaerőt.

operator

Január 11-én, hétfőn folytatódik a komáromi munkaügyi hivatal közreműködésével szervezett állásinterjúk sora. Délelőtt 9 órától az Energy Power Kft. munkaközvetítő ügynökség töböröz gyártási operátorakat tatabányai munkahelyre. Feltétel a középiskolai végzettség. A dolgozók ingyenes buszos szállítását Gútáról, Keszegfalváról, Bajcsról, Ógyalláról, Komáromból, Szentpéterről, Hetényről és Perbetéről biztosítják. Délelőtt 11 órától ugyancsak Tatabányára keres gyári dolgozókat a magyarországi ügynökség, ezúttal Komáromból, Őrsújfaluról, Csallóközaranyosról, Tanyról, Kolzsnémáról, Nemesócsáról, Ekelről, Gellérről és Nagykesziről várják a jelentkezőket, az ingyenes buszközlekedést az említett településekről tervezik.

Január 14-én, csütörtökön 9:30-tól az ADDECO Kft. keres gyártási operátorokat a Plasticast nagyigmándi üzemébe. A munka inkább nőknek ajánlott. Nemesócsáról, Martosról, Csallóközaranyosról és Komáromból utaztatják az alkalmazottakat. Ugyanezen a napon délelőtt 10:30-tól újabb toborzásra kerül sor, mégpedig az esztergomi Suzukiba. Jó fizikai állőképességű gyári dolgozókat keresnek, akiket Karváról, Bátorkesziről, Búcsról, Dunamocsról és Komáromból utaztatnának Esztergomba.

Január 15-én, pénteken dél-komáromi gyárába keres operátorokat a Kayser Automotive. Délelőtt 10 órától Izsáról, Dunaradványról, Marcelházáról Herényről, Patról és Komáromból várják a jelentkezőket. Egy órával később, 11 órától a járás nyugati feléből is várják az érdeklődőket, a tervek szerint ugyanis hamarosan Bogyáról, Gellérről, Tanyról, Nemesócsáról, Csallóközaranyosról és Ekelről is indul autóbuszjárat a dél-komáromi gyárba. Feltétel a középsikolai végzettség.

A fenti állásinterjúk mindegyikére a komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal Megye utca 15. szám alatti épületének első emeletén kerül sor – vagy a 121-es számú teremben, vagy a nagy ülésteremben. Miután magyarországi ajánlatokról van szó, a magyar nyelv ismerete feltétel.

A munkaügyi hivatal arról is tájékoztatta lapunkat, hogy január 6-án, 7-én és 8-án délelőtt 10 órától tesztírással egybekötött állásinterjúra kerül sor a Motivating Graphics Hungary Kft. dél-komáromi üzemében, a ipari parkban (Bánki Donát út 10.). Csomagoló operátorokat vennének fel, az önéletrajzokat az erikan@motivatingraphics.com e-mail címre várják.

Az állásinterjúkról, szabad munkahelyekről további részletek elérhetők a munkaügyi hivatalban, illetve weboldalán – www.upsvar.sk/kn.

(cs)

Top