Magyar állásbörzeMárcius 21-én Magyar Napot rendez álláskeresőknek a komáromi munkaügyi hivatal. Elsősorban a Duna túloldalán lévő gyárakba, üzemekbe keresnek munkaerőt, illetve nyújtanak tájékoztatást az érdeklődőknek. A börzére kapcsolódva néhány nappal később konkrét állásinterjúkra is sor kerül.

DSC_1754-e1446215921249Állásbörze 2015 októberében, a komáromi sportcsarnokban

A komáromi munkaügyi, szociális és családügyi hivatal az Európai Foglalkoztatási Szolgálat – EURES hálózattal együttműködve Magyar Napot tart a Selye János Egyetem főépületében. Március 21-én, kedden 9 órától 14 óráig magyarországi állásközvetítő ügynökségek és munkáltatók mutatkoznak be, és nyújtanak széles körű tájékoztatást a határ túloldalán elérhető munkalehetőségekről. Érdemes ellátogatni az állásbörzére, hiszen néhány nappal később több jelenlévő ügynökség is konkrét állásinterjúkat tart Komáromban – ezek mindegyikére a munkaügyi hivatal Megye utcai épületében kerül sor.

Madar den 2017 LETAK

Március 27-én, 9.30-tól az Adecco állásközvetítő ügynökség toboroz gyártási operátorokat a Plasticast nagyigmándi üzemébe, majd 10.30-tól a BorgWarner oroszlányi gyárába és a Paragon Solutions dél-komáromi üzemébe keresnek dolgozókat.

Március 29-én, 9 órától a BIRT Group Kft. tart állásinterjút, operátor és marós munkakörökbe, ugyancsak a BorgWarner oroszlányi gyárába.

Április 7-én, 9.30-tól egy harmadik ügynökség, a PROHUMAN 2004 Kft. is dolgozókat keres tatabányai, oroszlányi és dél-komáromi gyárakba. Az ügynökségek több környező településről biztosítanak ingyenes buszjáratot a majdani dolgozóknak, a részletekről az állásbörzén, illetve a toborzáson is tájékoztatnak.

(d)

Top