Magyar állásbörze Komáromban

Február 29-én, csütörtökön 9 órától 14 óráig ismét állásbörzére kerül sor a Selye János Egyetem főépületében, ahol magyarországi munkáltatók mutatkoznak be a Duna túloldaláról – Komárom-Esztergom vármegye 15 vállalata összesen 275 szabad állást kínál.

Már nyolcadik alkalommal rendez Magyar Napot a komáromi szociális, munka- és családügyi hivatal az EURES hálózattal együttműködve. A rendezvényre idén is a Selye János Egyetem Konferencia-központjában (Várút 2. – a központi erőd és a városi rendőrség épülete között) kerül sor.

A rendezvényen tájékoztatást nyújtanak a magyarországi munkalehetőségekről, a munkavállalás körülményeiről, illetve tanácsokkal látják el a végzős középiskolásokat, egyetemistákat. Szó lesz az Európai Unió tagállamaiban elérhető idénymunkákról, az ezzel kapcsolatos gyakorlati tudnivalókról is.

Tizenöt Komárom-Esztergom vármegyei munkáltató mutatkozik be, összesen 275 állást kínálnak a táblázatunkban olvasható munkakörökben és pozíciókban. Nemcsak gyártási munkakörökbe, hanem adminisztratív, kereskedelmi, közlekedési és raktározással kapcsolatos pozíciókra is toboroznak munkaerőt. A komoly érdeklődőknek ajánlott magukkal hozniuk magyar nyelvű önéletrajzot. A belépés díjtalan.

(d)

Top