Magyar állásbörze Komáromban

Március 9-én, 9 órától 14 óráig állásbörzére kerül sor a Selye János Egyetem főépületében, ahol magyarországi munkáltatók mutatkoznak be a Duna túloldaláról – 350 szabad állást kínálnak.

A Magyar Nap elnevezésű állásbörzét már hagyományosan a komáromi szociális, munka- és családügyi hivatal szervezi meg az EURES hálózattal együttműködve. A rendezvényre idén is a Selye János Egyetem Konferencia-központjában (Várút 2. – a központi erőd és a városi rendőrség épülete között) kerül sor.

Az állásbörzén Komárom-Esztergom megyei munkáltatók, üzemek mutatkoznak be. Több mint 350 szabad állást kínálnak, mintegy 32 pozícióban. Széles a kínálat az operátori munkaköröktől az adminisztratív munkáig, a műszaki jellegű állásoktól a mérnöki munkákig – a szervezők felsőfokú végzettségű érdeklődőket is várnak. Szó lesz a magyarországi munkalehetőségekről, a munkavállalás körülményeiről és az EURES hálózat is bemutatkozik: tanácsokkal látják el a végzős középiskolásokat, egyetemistáknak, illetve az Európai Unióban elérhető idénymunkákról is tájékoztatnak.

A rendezvényre minden érdeklődőt várnak, a belépés díjtalan.

d

Top