Lehet pályázni a városi támogatásokra

Komárom városa meghirdette a 2020-as kulturális és sporttámogatásokra vonatkozó pályázatokat. A sporttal kapcsolatos kérvényeket december közepéig lehet benyújtani, a kulturális pályázatokat pedig az év végéig. A részletes információk elérhetők a város honlapján.

tamogatas

A kulturális támogatások esetén egy- és többnapos programokra is pályázhatnak a kérvényezők. A sport esetében külön lehet kérvényezni az éves és az egyszeri rendezvényre szóló támogatást.

A pályázóknak a pénzügyi támogatási kérelmet a város weboldalán keresztül elektronikusan, majd azt kinyomtatva hagyományos módon is be kell nyújtani. A kérelem akkor tekinthető teljesnek, amennyiben annak leadása mindkét formában megtörtént az alább feltüntetett határidőkig.

A sporttámogatási kérelmeket elektronikusan 2019. december 15-ig kell benyújtani, a kinyomtatott kérvényt pedig legkésőbb 2019. december 16-ig kell leadni a városi hivatal iktatójában.

A kulturális támogatási beadványokat 2019. de-cember 31-ig kell benyújtani elektronikusan, míg papír alapon legkésőbb 2020. január 2-ig, ugyancsak a városi hivatal iktatójában.

A kérvény írásos formájához a pályázónak mellé-kelnie kell az elektronikus felületen kinyomtatott üzenetet a pályázat sikeres leadásáról és a hozzárendelt alkalmazásszámot. Az i-génylők bővebb információkhoz juthatnak a város honlapján és az illetékes főosztály elérhetőségein.

(d)

Top