Komáromi Nyár: Gájer Bálint és Komálom AfterHétvégén újabb koncertek és programok várják az érdeklődőket a Tiszti pavilon udvarában: lesz Bor és Fröccsterasz, animátorok és zumba, nem utolsó sorban pedig kiváló zene! Folytatódik a Komáromi Nyár.

gajer

Augusztus 4-én, pénteken este 8 órától az A.V.E. zenekar, tehát Zombori Attila, Vermes Gábor és Emmer Péter triója szórakoztatja az érdeklődőket. A banda tavaly alakult, feldolgozások és saját dalok is szerepelnek a repertoárjukban.

A szombati nap a gyerekeké, délután 4 órától a Komálom After keretein belül sportjátékok, kézműves foglalkozások, ügyességi játékok várják a legkisebbeket, de a komáromi animátorok is a rendelkezésükre állnak majd. Este 6 órától Viola Klaudia vezetésével ingyenes szabadtéri zumba órára kerül sor, amelyhez bárki csatlakozhat, a kisebbeket is szívesen látják. Este 9 ótáról pedig Gájer Bálint, a magyarországi swingélet egyik legtehetséges előadója lép majd színpadra. Számos elismerés és szakmai díj birtokosa, de láthattuk a The Voice című tehetségkutató műsorban is, ahol második helyen végzett.

sdgfsdg

A programok sora ezzel nem ér véget, a Lehár Nyár keretein belül , a Klapka téren vasárnap este 7 órakor az Alfa Band biztosítja a talpalávalót. A jókedv és szórakozás itt is garantált.

Az eddigi hétvégi programok is elváráson felül teljesítettek, szombat délutánonként a Tiszti Pavilon udvara megtelt élettel, az esti koncerteken alig lehetett már ülőhelyet találni. A kilátogatók a minőségi borokkal és a kézműves hamburgerekkel is elégedettek voltak, de a frissítő limonádé is a kedvenceik közé tartozott az éjszakába nyúló programok alatt.

d

Idén szintet lép a Komáromi Nyár

Top