KomáLom Gyerkőcfesztivál

Közeleg a nagy nap, a KomáLom Gyerkőcfesztivál napja, ezért címszavakba gyűjtöttük azokat az dolgokat, melyek megválaszolhatják az esetlegesen még felmerülő kérdéseket, illetve megvilágítják elképzeléseink főbb csapásvonalait. Következzék hát pár közérdekű tudnivaló:

gkomalom

Kiállítás – sok más csoda mellett zoknibábok is készülnek majd az Ezermesterműhelyben, melyekből később szabadtéri kiállítást rendezünk a Klapka téren. Bárminemű és bármilyen mennyiségű alapanyagot, kiegészítőt (pl. zokni, gyöngy, gomb, flitter, dísz, pamut, huzal, stb.) szívesen fogadunk és köszönettel, lelkesen zoknibábbá varázsolunk!

Otthon – fontos, hogy mindenki otthon érezze magát a rendezvényen, ezért fő szempont a kényelem és a gyakorlatiasság. Bátran pakolják tele a kis kosarat szendviccsel, a hűtőládát limonádéval, szedjék elő a szekrény mélyéről a kockás plédet és hajrá! Ideális nap, tökéletes környezet egy kora nyári piknikhez.

Május 31. – a rendezvény kezdési időpontja tehát május 31., délután 13:00 óra! Ekkor már valamennyi helyszín programja aktív lesz, csak győzzenek választani! A rendezvény előreláthatólag 18:00-ig tart majd.

Árusok – a rendezvény területén kerülendő mindennemű kereskedelmi tevékenység. Nonprofit társulás lévén, melyben minden önkéntes alapon működik, szerettük volna megőrizni az esemény független jellegét. Minden fellépő és minden szervező ingyen, honorárium és egyéb jutalmazás igénye nélkül veszi ki a részét a munkából. A szükséges eszközöket, anyagokat, kellékeket gyűjtés, szponzori felajánlás útján szereztük vagy saját kétkezi munkával alkottuk.

Lipót kapu – közelében, a Selye János Egyetem épületétől egy ugrásnyira nyílik lehetőség a kényelmes és ingyenes parkolásra, pár percnyi járásra a rendezvény helyszíneitől.

Oklevél – sok más ajándék és kedvezmény mellett, bizonyosan ezt is kap majd a gyerekpolgármester, aki szintén május utolsó napján kerül megválasztásra. Részletek a helyszínen! (Tudják, a kampánycsend…)

Móka – a legfontosabb tudnivaló és a legfőbb csapásvonal: senki ne hagyja otthon a jókedvet és a kalandvágyat, a többit már nyugodtan ránk bízhatják!

Bognár Zsuzsanna, szervező, Villa Camarum Polgári Társulás

Top