Kitüntették Komárom legjobb sportolóitOktóber 5-én, az Európa Hotelben került sor a 2020-as, valamint a 2021-es esztendő legjobb sportolóinak kiértékelésére. Az előző években ez az esemény a járvány, valamint az azzal kapcsolatos intézkedések miatt elmaradt, idén azonban Komárom város vezetősége méltó körülmények közt díjazta az arra érdemeseket.

A megjelent sportembereket és az elért eredményeket a városi sportbizottság elnöke és alelnöke, Kovács Dávid, valamint Mihalička Robert méltatta, a díjakat Keszegh Béla polgármester és Gajdáč Ondrej alpolgármester adta át a bizottság vezetőivel közösen. Szerencsére a világban zajló, meglehetősen mostoha körülmények ellenére a város sportolói az elmúlt években is fantasztikus sikereket tettek le az asztalra, így díjazottból is akadt bőven.

A 2020-as év legjobb sportolói a különböző kategóriákban a következők lettek: ifjúsági, olimpiai sportág – egyéni: Podleiszek Filip (kajak-kenu), felnőtt, olimpiai sportág – csapat: Spartak UJS Komárom (röplabda), felnőtt, olimpiai sportág – egyéni: Csiba Ildikó (kerékpározás), nem olimpiai sportág, egyéni: Vedej Jakub (erősember), legjobb edző: Dosúdil František (kajak-kenu).

A 2021-es év legjobb sportolói a különböző kategóriákban a következők lettek: ifjúsági, olimpiai sportág – csapat: TJ STEP Biosaurus Basketball Academy (kosárlabda), ifjúsági, olimpiai sportág – egyéni: Tóth Ľudovít (kajak-kenu), felnőtt, olimpiai sportág – csapatsport: a szlovák K4 tagjai – Vlček Erik és Botek Ádám, valamint a Spartak UJS Komárom röplabdacsapat, felnőtt, olimpiai sportág – egyéni: Petrušová Mariana (kajak-kenu), felnőtt, nem olimpiai sportág: Konyári Daniel (jiu-jitsu), felnőtt veterán: Hrabovsky Patrik (kempo), legjobb edző: Likér Péter (kajak-kenu), az év sportszemélyisége: Vlček Erik (kajak-kenu), a sport fejlődéséért kategória díjazottja: Tarr György (kajak-kenu).

d

Top