Kitüntették a kórház főorvosát

Megyei díjjal ismerték el Gustáv Škodáčeknak, a komáromi kórház sebészete főorvosának munkáját. Néhány nappal ezelőtt Milan Belicától, Nyitra Megye Ön­kormányzatának elnökétől vehette át a díjat.

MUDr.Škodáček

Az ünnepélyes átadásra Nyitrán, a megyeháza koncerttermében került sor. Négy kategóriában hirdették ki az Év egészségügyi dolgozója 2016 elismeréseket, amelyeket összesen 12-en vehettek át Nyitra megyében. Gustáv Škodáček sebészt az orvos kategóriában díjazták. „Köszönöm a díjat, amit a kórházunk sebészetén folyó munka társadalmi elismeréseként fogok fel. Egyúttal köszönöm az osztályunkon dolgozóknak, az egész közösségnek a támogatást és a professzionalitást“ – értékelt a sebészet főorvosa.

A komáromi kórházat működtető Forlife nonprofit szervezet, illetve az intézményt irányító AGEL SK társaság is gratulált a kitüntető címhez, mely a komáromi kórház hitelét is emeli. „A főorvos úr sokéves, becsületes és rendkívül profi munkájának elismerése ez. Magas színvonalú szakmai tudással, erkölcsi és emberi tartással rendelkezik, szilárd és pótolhatatlan pillére kórházunknak“ – méltatta Gustáv Škodáček főorvost Dudáš Viktor kórházigazgató.

Gustáv Škodáček 2001 óta áll a komáromi kórház sebészetének élén. Ezalatt számos új műtéti technika és beavatkozás került bevezetésre, többek között a gyermeksebészet terén.

(d)

Top