Keresik Keszegfalva legszebb háza táját

Ha úgy érzed, a Te házad tája a legszebb, a legszínesebb, akkor jelentkezz újonnan induló versenyünkbe! Ezt a szlogent véltük felfedezni azon a plakáton, amely településszerte megtalálható Keszegfalván. Íme egy újabb akció a sok közül, mely azt hivatott eldönteni, hogy melyik is a falu legszebb háza tája.

Első feltételként szabták, hogy ebbe a megmérettetésbe csak a község területén elhelyezkedő háztájjal lehet benevezni. Minden jelölt területről szükséges fényképes dokumentációt készíteni, majd ezt a fényképet személyesen a helyi községi hivatalban lehet leadni vagy a keszegfalvahaztaja2014@gmail.com e-mail címre elküldeni. Minden esetben szükséges a név és a pontos lakcím. A beküldés határideje: augusztus 31. Az eredményhirdetésre a szeptember 13-ára tervezett falunapon kerül sor.

A további információkért érdeklődni az alábbi telefonszámon: 0917 889 918, illetve személyesen a községi hivatalban lehet. Végezetül szólni kell a nyereményekről is. A legszebb háza tája cím birtokosa 60 euró értékű vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb. A második helyezett 40 eurós, míg a harmadik helyezett 20 eurós utalványt vehet majd át a verseny végeztével. Az utalványok Komáromban az Alfa Omega kertészeti szaküzletben válthatók be.

-d-

Top