Jótékonysági bál Madaron

A község kultúrháza adott otthont az immáron másodízben megszervezésre kerülő Komáromi Református Egyházmegyei Jótékonysági Bálnak, amelyen közel százharmincan vettek részt.

madaribal1
A szervezők – a Komáromi Református Egyházmegye, a madari Kicsi Szív szeretetszolgálati ifjúsági csoport és Madar község Önkormányzatának munkatársai – mindent megtettek annak érdekében, hogy színvonalas és önfeledt szórakozásra lehessen alkalom ezen az estén. A jótékonysági bált idén is a helyi Rondo zenekar nyitotta meg, egy régi, jól ismert Hallelujás ének (Az Úr csodásan működik) modern feldolgozásával, amelyet Csicsó Zoltán a Kicsi Szív csoport egyik oszlopos tagja adott elő. Az est során több, ehhez hasonló egyházi ének modern változata is elhangzott.
Kalocsai Alexandra, diakóniai lelkész köszöntötte a jelenlévőket, majd a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház vezetője, Fazekas László áhítata hangzott el, aki elmondta, milyen fontos a fiataloknak megfelelő útmutatást adni, és ilyen rendhagyó formában is lehet Istent dicsőíteni. Az áhítat után, sor került még közös éneklésre. Édes István, Madar Község polgármestere is üdvözölte a kedves vendégeket.

madaribal
A vacsora után kétórás borkóstolóra nyílt lehetőség, a díjnyertes borászat borait kóstolhatták meg az érdeklődők, amelyet egy helyi vállalkozó, Igar István ajánlott fel. A helyi alapiskola és óvoda munkatársai gyümölcspiramissal, tomboladíjakkal, a helyi református gyülekezet pedig kávéval, üdítőkkel, süteményekkel járult hozzá a bál sikeréhez.
Az önfeledt mulatság és tánc, hajnalig tartott.

(miriák)

Top