Jön a világhírű Eötvös Cirkusz

A nagy kaland című új műsorával érkezik Komáromba, a Vág partjára a világhírű budapesti Eötvös Cirkusz. A premiert szeptember 4-én, csütörtökön 18 órai kezdettel tartják. Pénteken 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, szeptember 7-én, vasárnap pedig délelőtt 11 órakor lesznek előadások.

A nemzetközi artistákat és különös állatszámokat felvonultató 2 órás programban látható a Sparow Trió óriási golyókon, tűzzsonglőrök érkeznek a porondra, Swan, a kalózlány bemutatja szenzációs papagájait. Cowboyok és indiánlányok vágtatnak szilaj paripákon, miközben egyikük tüzes karikán ugrik át. A női szíveket bizonyára megdobogtatja majd Aljosha Coatti, a levegő hercege. A férfiak pedig a bájos Caroline Niemen lábzsonglőr számának örülhetnek.

cirkusz

A műsor egyik fénypontja Eötvös Lóránd cirkuszigazgató és Eötvös Adrienn világot járt zsonglőrszáma. A közönség elé áll majd Amigo, a csodaló, aki asztalnál étkezik, és idomárját is megkergeti a manézsban. Rafaela Honden magyar cirkuszban eddig még nem látott fehér farkasokkal lép fel! És az Eötvös Cirkusz porondján láthatóak lesznek a Togni család Monte Carlo cirkuszfesztiválján Arany Bohóc-díjat nyert indiai elefántjai. Sőt! A szünetben lehet majd fényképezkedni Vikivel, az elefánttal. A jókedvről Steven és Mr. Gerald, az Eötvös Cirkusz bohócai gondoskodnak.

cirkusz1
A nagy kaland elején kalózok lepik el a porondot, azután a csodaszép Caroline suhan a lengőtrapézon, Eötvös Adrienn bámulatos hulahopp-karika számot mutat be, a romantikus Coatti pedig nagyszerűen egyensúlyozik a rúdon. Remek zene, szemkápráztató fények. Ez mind az Eötvös Cirkusz, ami több mint cirkusz. Szeptember első hétvégéjén töltsön két órát velük városunkban!

cirkusz2
B.J. Fotó: Grassl Ferdinánd

Top